Over Kiyomi


”Gifts of Happiness”


Leuk dat je meer over ons wilt weten! Ik ben Myrthe en oprichtster van Kiyomi design & collections en bij ons ben je aan het juiste adres voor bijzondere stationary, papier- en schrijfwaren en accessoires. Leuk als cadeautje aan anderen… of aan jezelf natuurlijk!

Onze naam ”Kiyomi” komt uit de Japanse taal en wordt geschreven met de karakters van ‘’puur’’ (清 – KIYO) en ‘’schoonheid’’ (美 – MI). Kiyomi staat dus letterlijk voor pure schoonheid.

In de betekenis van Kiyomi ligt meteen onze bedrijfsfilosofie. Wij zien met name de schoonheid in de kleine dagelijkse dingen, die je in alle drukte misschien soms net even mist.

Veel van onze producten heb je waarschijnlijk dagelijks in gebruik, op school of op je werk. Denk bijvoorbeeld aan notitieboekjes, schriftjes, memopads, bookmarkers en etuis. Ze moeten dus wel functioneel zijn, maar wij vinden dat ze gerust ook heel erg mooi mogen zijn, en hopelijk vind jij dat ook!Wij willen met onze producten, ofwel ´´Gifts of Happiness´´, je dag nog een stukje leuker maken. Daar zit voor ons de schoonheid in.

Dus laat je inspireren door onze producten en voor de echte ”doe-het-zelvers”:  ga vooral lekker zelf aan de slag! Ons assortiment aan decoratietape, stickers en stempels wordt regelmatig uitgebreid. Dat betekent voor jou dus voldoende nieuwe producten en inspiratie om je schriftje, agenda, fotoalbum of scrapbook geheel naar je eigen wensen te maken tot je eigen ´´Gift of Happiness´´.

Leuk voor jezelf, maar misschien zelfs nóg leuker om te geven!

Geniet van onze producten en wij hopen dat deze je dag zelfs nog een stukje leuker en mooier maken.

 

– Myrthe van der Grinten
Kiyomi design & collections